Зареждане...

Сайтът на Приют Разград отличен с първа награда в престижния международен форум „Компютърно пространство

Сайтът на Приюта за бездомни животни и скитащи кучета sanctuary.bg спечели първо място в 33-тото издание на престижния Форум за компютърни изкуства „Компютърно Пространство", чиято фестивална част се проведе от 28-ми до 30-ти oктомври в Национален студентски дом в София. Форумът се организира от Студентското общество за компютърно изкуство и Центъра за компютърни изкуства. Той има вече 32 издания, в него са участвали признати в цял свят специалисти, включително номинирани за „Оскар“ и други престижни награди.
Уеб сайтът, изработен от фирма None.bg, беше отличен с 1-ва награда от журито в категорията "Уеб дизайн: общество и институции“, както и с грамота. Наградите бяха връчени на официална церемония на 28 октомври в столицата.
Призът е признание за професионализма и отличната работа на целия екип на None.bg – Ангел Вачев, Анита Стефанова, Лидия Николаева, Мариета Мачева и инж. Магдалена Иванова. Благодарим Ви!

Sanctuary.bg е най-новият сайт на структури и звена към Община Разград. В него ще откриете модули за публикуване на информация за кучета за осиновяване, документи, необходими за осиновяване и бърз начин за подаване на сигнал за бездомно куче. В сайта има и актуална информация за дейността на ветеринарните специалисти, последната от които е възможността за безплатно чипиране и регистрация на домашни кучета в Разград.

Сайтът на Приют Разград отличен с първа награда в престижния международен форум „Компютърно пространство
  • Share